Ugeplaner
Uge 48
Mandag: Kartoffel-curry med kokos, ris og Grøn salat med dild. Sæt evt dej over til langtidshævning
Tirsdag: Harira med brød til
Onsdag: Ovnbagte kartoffelbåde, Halve avocadoer med olie/citron, Råkostsalat med hakkede svesker og valnødder
Torsdag: Marokkansk rissalat, Brød med Hummus og evt. pesto, Grønsagsstave
Uge 50
Denne uge er inspireret af en ny kogebog, jeg lige har fået fat i: The Mediterranean Vegan Kitchen. Her er retter fra hele middelhavsområdet, alle fulde af saft og smag.
Mandag: Crostini m Tomat og Kapers, Kikærter med persille, Blomkål med pasta
Tirsdag: Hvidløgsbruschetta, Minestrone
Onsdag: Tunesisk rødbedesalat, couscous, kikærtesauce, lav ekstra til torsdag
Torsdag: Persisk agurke-tomat-salat, pitabrød, oliven, kikærtesauce fra onsdag
Fredag: Kogt pasta med rørt med valnøddesauce og dampede grønne bønner
Uge 51
Denne uge står i juleforberedelsernes tegn. Jeg vil prøve mig frem for at finde en god ret, at supplere julemenuen med. Jeg vil ikke angive præcise opskrifter endnu, da jeg først lige skal prøve mig frem. Og så må det være ugen hvor jeg forsøger mig med hørfrø-afkog som bindemiddel.
Mandag: Forsøg med filodej-pakker med fyld af ris og forskelligt grønsagsfyld. For eksempel julekrydret med tørrede frugter, eller en tør ratatouille-agtig blanding eller…Salat til og måske en sovs
Tirsdag: Kejsersvampe med en timiansovs a la Claus Meyer
Onsdag: Nøddesteg, en af de obligatoriske opskrifter i enhver vegetarkogebog
Torsdag: Nu må vi lige tage den med ro: Tomatsuppe med pasta kan klares på 15 min.
Fredag: Får vi gæster, så det skal gerne være farvestrålende, men også let. Citron-couscous med kikærtesauce, appelsin-fennikelsalat, tomatskiver med basillikum, aubergineskiver bagt i ovnen ved 200 grader, ca. 20 min., dryppet med citron og honning.
Uge 15, 2008
Mandag: Ris med to salater til: Bønnesalat med peanutdressing og grillet peber-salat
Tirsdag: Tortillaer med genstegte bønner, løse majs og hakkede sorte oliven
Onsdag: Kartoffelsuppe med croutoner
Torsdag: Ovnbagte rodfrugter med soyabøffer (Irmas frosne) og en grøn salat
Fredag:
Skriv et svar