Æblechutney

Dette er mit første forsøg med chutney, men absolut ikke sidste. Den er hurtigt lavet og hæver hovedretten op på et højere niveau. Især god til indisk mad, men jeg har tænkt mig at prøve den til næsten hvad som helst. Jeg kan bedst lide hvis æblerne ikke koger helt til mos, så derfor er almindelige spiseæbler bedre end madæbler.

 2 mellemstore æbler, skrællet og skåret i tern

1 lille løg

et fed presset hvidløg

en knivspids stødt chili

1 spsk frisk reven ingefær

1 spsk knuste korianderfrø

100 g sukker

1 dl æbleeddike

Put alle ingredienserne i en lille gryde. Bring i kog og lad simre under låg ca 25 min. Færdig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: