Bønnesalat med peanutdressing

Denne salat er meget mættende, et godt supplement til en let middag. Og så smager den af mere.

400 g grønne bønner, friske eller frosne

1½ dl kogte kikærter

2 spsk jordnøddesmør, helst grov

4-5 soltørrede tomater, finthakket

3-4 spsk smagsneutral olie

½ dl hakkede hasselnødder eller andre nødder

1 spsk citronsaft

salt

Giv bønnerne en kort tur i kogende vand, under 5 min. Det er vigtigt at de bevarer lidt sprødhed, de bliver virkelig triste hvis de koges bløde. Hæld dem fra gryden over i en skål koldt vand, og dryp dem af. Bland med kikærter. Bland de øvrige ingredienser til en tyk dressing, konsistensen kan justeres med mere eller mindre olie. Smag til med citronsaft og salt. Rør i bønnerne og server

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: