Blåbærmuffins med citron

De her muffins er netop så tilpas luftig og dog svampet som en muffin skal være. Og så tager de kun 5 min at røre sammen

250 g mel

1½ tsk bagepulver

½ tsk fint salt

revet skal af en økologisk citron

150 g sukker

2½ dl sojamælk

75 ml. rapsolie

1 spsk citronsaft

200 g blåbær, gerne frosne

Indstil ovnen til 200 grader. Smør muffinsformene. Bland de tørre ingredienser og de våde hver for sig, inden du hælder de tørre i de våde. Rør hurtigt sammen. Vend bærrene forsigtigt i. Hæld i formene og i ovnen 20-25 min. De må godt tage en anelse farve, men skal ikke være brune.

6 kommentarer to “Blåbærmuffins med citron”

  1. Kager, kager og flere veganer kager « BLOG OM BØGER Says:

    […] hvor jeg har fundet rigtig mange gode opskrifter. På den sidstenævnte blog har jeg også fundet en opskrift på verdens bedste blåbærmuffins – den er supernem og megahurtig. Det tager faktisk kun lige 5 minutter at lave sådan en omgang […]

  2. os Alle Says:

    lækker opskrift??

  3. Mig og Dig Says:

    Virkelig go’ opskrift, men også god med hinbær!

  4. Anja Darling Says:

    altid et hit hos os😀

  5. didde Says:

    hvor mange blir der ud af denne opskrift?

  6. Mille Says:

    jeg fik 12 muffins ud af denne opskrift🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: