Pølsehorn

Det her er klassisk børnemad, og der skal være noget til børn og barnlige sjæle ved enhver fest. Find nogle rigtig gode sojapølser, for eksempel fra Hälsens Kök som Irma fører.

ca 300 g mel

25 g gær

½ dl olie

1 dl. vand

½ tsk salt salt

Lun vandet, og opløs gæren i. Tilsæt salt og olie. Rør mel i til konsistensen er passende. Den skal være rimeligt blød og håndterbar, så den kan rulles ud. Lad den hæve et lunt sted til dobbelt størrelse, ca 1 time. Rul dejen ud i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter – hvis de bliver for store, så prøv med lidt mindre dej. Læg en halv pølse i trekantens brede ende og rul. Læg dem på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Bages ca 20 min ved 180.

2 kommentarer to “Pølsehorn”

  1. mari Says:

    hov! der står ikke hvor meget vand der skal i og hvor meget salt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: