Kikærtesauce

kikaertesauce.jpg

Denne sauce er lynhurtig at lave hvis du har kikærter ved hånden, og passer godt til alle retter med ris, bulgur eller lignende. Den stammer fra mellemøsten, men jeg synes også den passer fint til indiske retter. 

2 dl kikærter

Kogende vand til det dækker

5-10 safrantråde

2 spsk olivenolie

1 spsk hørfrøolie

1 fed knust hvidløg

Salt

Blend det hele og smag til med salt. Serveres varm eller lun.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: