Konsistens

Oplevelsen af god kvalitet hænger ofte sammen med kontraster og afveksling. Hvis maden skal være rigtig lækker, så tænk på at sørge for variation i konsistensen. En knasende dej med et blødt spinatfyld. En salat med smeltende blød avocado blandet med lidt seje soltørrede tomater og sprøde salatblade.

Det kan også være at konsistensen varieres med en kombination af retter. En lidt blød aubergineret kan kombineres med en rå salat og tørre ris med en sovs til. Eller drys en lækker gryderet med sprøde nødder, hvis ikke sprødheden kommer af, at du lader grønsagerne i retten forblive al dente.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: