Cruotoner

Det betaler sig på ingen måde at købe dem færdige. Dels er de latterligt dyre, dels er de lynhurtige at lave selv:

6 skiver lyst brød

2-3 spsk olivenolie

Salt og peber, eller endnu bedre: en kvart tsk bouillonkoncentrat

Evt krydderier, der passer til suppen/salaten

Skær skorpen af brødet og skær det i 1 cm firkanter. Bland de øvrige ingredienser sammen på bunden af en stor skål. Hæld brødterningerne i, og vend dem rundt og rundt med hænderne, til alle har fået lidt olie.

Bag dem ved 200 grader i 5-10 min. Så er de sprøde udenpå, men stadig bløde indeni. Vil du have dem helt hårde, så giv dem længere tid ved lavere temperatur. Så kan man også gemme dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: