Grønsagskorma

Denne lette hovedret er enkel at tilberede, og smager overraskende lækkert. 

 

1 spsk karrypasta (Fås i mange etniske grønthandlere)

2 løg i 8 stykker

1 fed knust hvidløg

1 spsk reven ingefær, frisk

1 tsk chilipulver

1 dåse tomater, mosede

200 g grønne bønner, halverede

250 g blomkålsbuketter

250 g broccolibuketter

1 rød og 1 grøn peber, hakkede

2 spsk hakket frisk mynte

200 g usaltede, ristede cashewnødder

Varm olien op i en stor sauterpande ved middelvarme. Tilsæt løg, karrypasta, hvidløg, ingefær og chilipulver og sauter det under omrøring i 3 minutter, til løgene er bløde.

Tilsæt tomater, bønner blomkål, broccoli og peberfrugter, og kog i ca. 10 min til grønsagerne er møre. Rør mynte og cashewnødder i og server med ris eller brød

 

Tip: Lav ekstra portion og brug den til suppe næste dag: Tilsæt ½ liter bouillon og 2 dl kogte kikærter eller bønner. Denne suppe er nærende og meget velsmagende – perfekt vintermad.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: