Blomkålspasta

4 spsk olivenolie

2½ dl bløde hvide brødkrummer

1 stort blomkålshoved

4 fed hvidløg, hakket fint

En knivspids chili

1 dåse flåede tomater, gem saften og hak dem

½ dl kapers, knust let i en morter eller med bagsiden af en ske

½ dl grønsagsbouillon

2 spsk tomatkoncentrat

Salt og peber

nogle tråde saffran opløst i ½ dl bouillon i 10 min.

400 g pasta af en lille type, koges imens resten af retten tilberedes

½ dl hakket frisk bassilikum

Rist krummerne i olien under omrøring til de er gyldne, ca. 10 min. Stil til side i en skål. Hæld resten af olien i gryden, og steg blomkålen til den er akkurat blød, ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og rød peber og steg videre 2 min. tilsæt tomat og dens saft, kapers, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber. Bring i kog og lad simre 15 min. Rør i det af og til. Tilsæt saffranvæsken, lad det simre videre til væsken er væsenligt reduceret, ca. 10 min. Blandes med pastaen og bassilikum. Krummerne serveres ved siden af, til at drysse på.

En kommentar to “Blomkålspasta”

  1. Hanne Says:

    Hvor er billedet ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: