Persisk agurke-tomat-salat

4 mellemstore tomater på stilk, frøene fjernet, hakket

1 stor agurk, skrællet, frøene fjernet, hakket

1 stort rødløg, hakket

1 dl hakket mynte (eller ekstra persille)

1 dl hakket persille

1 fint skivet forårsløg

2 fed finthakket hvidløg

2 spsk olivenolie

1 spsk hørfrøolie

2 spsk citronsaft

1 spsk limesaft (eller mere citron)

Salt og peber

Bland alle ingredienser godt, og lad trække ved stuetemperatur i et kvarter. Bland igen før du spiser. Serveres ved stuetemperatur eller køleskabskoldt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: