Om mig

 

Min interesse for madlavning opstod, da min første datter begyndte at indtage fast føde, og jeg indså, at der nu skulle mad på bordet hver eneste dag, de næste mange år, helst både velsmagende og lødig. Her rakte det ikke med de tre retter jeg havde lært at lave før jeg flyttede hjemmefra, og hvorfor så ikke gøre en dyd af nødvendigheden? Jeg besluttede mig for at blive en habil hjemmekok.

Senere har jeg slået mig på den vegetariske mad, dog med det forbehold, at ingen måtte komme til at savne noget rent smagsmæssigt, en beslutning som krævede at jeg startede forfra med at lære at lave mad, for anden gang på få år. Til min store glæde har jeg efterhånden oparbejdet et godt håndelag og maden smager bare bedre og bedre.

Håber, du og din familie kan få gavn af mine erfaringer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: