Farver

Det er blevet gentaget ofte, men nu vil jeg også prøve at sige det: Appetitten skærpes, hvis maden ser lækker ud, og her er det en stor hjælp hvis retterne er farvestrålende. Omvendt kan man miste lysten, hvis maden er farveløs, og så kan det ikke hjælpe at gryderetten smager så englene smasker, hvis man dårligt orker at putte den i munden. Derfor er det en god idé at have nogle grønne kviste og tomat/citronbåde ved hånden.

Når du planlægger måltidet, så prøv at se det for dig. Er der flere fade, så sørg for at der i hvertfald er noget grønt, og som kontrast en tomat- eller appelsinsalat. Sort er også felstligt, for eksempel sorte bønner, auberginer eller vilde ris. Eller bare en lille skål oliven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: