Tzvetes linsesalat

Denne lette linsesalat er god som tilbehør til enhver middagsret. Lav ekstra lækkert til at fylde i et pitabrød dagen efter. Sammen med moden avokado har du ikke brug for andet.

 Ingredienser:

1½ dl grønne linser

1 stor tomat, fint hakket

et stort bundt persille, hakket

en håndfuld bassilikum, hakket

et lille løg, fint hakket

1 fed hvidløg, presset

1-2 spsk citronsaft

2-3 spsk olie

salt

Kog linserne meget møre i rigeligt med let saltet vand. Lad dem køle af, hvis du har tænkt dig at gemme til dagen efter, ellers kan retten med fordel serveres lun (det er en rigtig dårlig idé at gemme lune retter med persille i).

Bland linserne med krydderurter, olie, tomat, løg og hvidløg. Smag til med citron og salt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: