Cremet kartoffelsuppe

Hemmeligheden ved denne kartoffelsuppe er, at den gemmer på en del andet en kartofler. Derfor er den også mere fyldig i smagen end den traditionelle med porrer og kartofler.

 

2 løg, hakket 

1 stort fed hvidløg, presset

4 mellemstore kartofler i mindre stykker

1 stor gulerod i mindre stykker

1 squash, skrællet og skåret i tern

1 dl røde linser

1 tsk herbes de provence

Lidt bouillonkoncentrat af bedste slags

Steg løgene bløde, men ikke brune i olien, tilsæt hvidløg et øjeblik. Resten af ingredienserne hældes i sammen med vand så det dækker. Lad simre ca 30 min. Blend det hele, det nemmeste er, at bruge stavblender direkte i gryden. Juster konsistensen med ekstra bouillon og smag til med salt. Server med brød eller croutoner til.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: