Velkommen

Vegetarisk mad smager fantastisk!

Benyt denne side til at lade dig overbevise, eller, hvis du hører til de allerede omvendte, til at lade dig inspirere.

Her vil jeg lægge opskrifter på nogle af alle de fantastiske tilberedninger vegetarkøkkenet har at byde på. Jeg vil desuden give nogle idéer til hvordan vegetarisk madlavning kan blive sjovere og nemmere.

Og som om det ikke var nok at maden smager skønt, så har den grønne mad en række helbredsmæssige fordele. Dem vil jeg skrive om, som en ekstra service, så du har noget at hygge dig med, mens du nyder måltidet.

Endelig kan du over desserten lune dig ved tanken om, at du endnu en dag ikke har bidraget til at genere dyrene. Et faktum der er så selvsagt, at jeg ikke vil sige meget mere om det her.

Kommentarer og bidrag er meget velkomne

God appetit.

5 kommentarer to “Velkommen”

  1. jensdrejer Says:

    Til lykke med bloggen. Det er fantastisk med endnu en vegetar/veganer-blog. Jeg kan se at du har mange spændende opskrifter og glæder mig til at prøve nogle af dem.😀
    Mvh Jens.

  2. tjohansen Says:

    Hej Marianne!

    Fin BLOG! Bliver helt sulten!

    Kh Torben

  3. Grethe Haladyna Says:

    Marianne, I’ll try again to see if I can get the whole recipe written out.

    1 LB Baby Lima Beans
    1 medium onion, diced
    6 large garlic cloves, chopped
    3 cups of broth (vegetable stock)
    1 tablespoon rosemary, crushed
    1 tablespoon sage, crushed
    extra-virgin olive oil
    salt & pepper to taste

    Soak beans 8 hours in water. Discard soaking water and cover beans with fresh, cold water. Simmer beans, LOW heat till they are tender (check after about 45 minuters). Discard water.

    In heavy pot, heat the olive oil. Add onion and salt. Cook, low heat, till onion turn translucent, approx. 5 min. Add garlic and cook about 1 min.. Add white beans, stock, rosemary and sage. Cook for about 10 minutes.

    Puree soup to desired consistency, adding stock as needed. Season with salt & pepper.

    Serve with Parmesan Crisps:
    Lightly brush bread slices with olive oil on both sides. place on baking sheet. Top each bread slice with grated Parmigiano. Bake at high heat 5 to 7 minutes until golden brown and crisp. Cool and serve.

  4. VeggieJonas Says:

    Hej!

    En hälsning från andra sidan sundet, Helsingborg.

    Välkommen och hälsa på, hos oss VeggieMinds!🙂

    / Jonas

  5. Bibbi Says:

    Jeg har lige opdaget din blog og sikke en masse dejlige opskrifter! Ser frem til at “komme i køkkenet” :o)

    Knus,
    Bibbi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: