Aubergineruller med pesto

Aubergineruller med pesto

Aubergineruller med pesto

Der er ingenting, der slår en velbagt aubergine. Den smyger sig cremet rundt i din mund, og kærtegner dine smagsløg med sin diskrete, delikate smag. Jeg har desværre smagt en del auberginer, der ikke levede op til den beskrivelse, kun takket være min egen uøvede hånd. Hvis du har det ligesådan, så prøv igen. Når du først har teknikken rigtigt, vil du helt sikkert give mig ret i, at det var tålmodigheden værd. Og så kan du forkæle dig selv med disse udsøgte godbidder.

Lav først en pesto. Det er vigtigt at den er hjemmelavet, fordi det smager så utrolig meget bedre. Se for eksempel opskrift her på siden.

Pesto

2 spsk olivenolie

1 stor aubergine

Salt og peber.

Indstil ovnen på 200. Skær auberginen i ½ cm. tykke skiver, pensl med olien og drys med salt og peber. Bag ca 30 min til de er bløde. Lad køle, fordel en lille skefuld pesto på hver, og rul dem. Serveres ved stuetemperatur. Kan laves et par dage i forvejen, så lav endelig masser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: