Babymad
Her er opskrifter på forskelligt hjemmelavet mos og grød. Babyer må helst ikke få salt, men ellers kan det anbefales at krydre maden med alt hvad du ellers ville bruge. Jeg putter hvidløg i det meste, og kanel i resten, foruden hvad der ellers lige står på krydderihylden. På den måde har man også fornøjelse af at spise med. Det er en stor trøst, når man lige har fremstillet en gourmetmiddag i mange farver, og den lille så nægter at smage så meget som en lille bitte bitte bid.
Der er mennesker, der køber et håndværkertilbud, så der er plads til børn, netop som de skal til at stå op hver nat og være søde ved skrigende spædbørn. De mennesker er meget trætte, og jeg føler med jer. Husk nu, at det ikke kun er onde eller dovne mennesker, der giver små børn mos fra glas og grød rørt af pulver.
Hvis I alligevel orker at lave mad fra bunden, er her nogle gode idéer:
Skriv et svar