Fyldte champignoner

12-15 store champignoner

2 dl. hvidt brød uden skorpe, hakket til brødkrummer

2 spsk portvin, marsala eller lignende

1 stort fed hvidløg

2 spsk olivenolie

Salt og peber

Sæt ovnen på 200. Fjern stokkene og hak dem. Steg dem bløde i lidt olivenolie. Tilsæt portvin, og steg til det er fordampet. Rør hvidløget i, og tag af varmen. Rør brødkrummerne i, og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i svampene. Gnid dem med lidt olie, også lidt ovenpå fyldet og bag dem i ca. 30 min. Kan forberedes dagen før, så de bare mangler at blive bagt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: