Proteinrig majsgrød

Majs og bælgfrugter er gode sammen, når det gælder om at få masser af proteiner. Denne grød er fuld af sunde sager, og så smager den fantastisk. Den kræver at du først laver en omgang tomat- og nøddepålæg, men det vil du også selv nyde godt af.
1 dl vand

½ spsk majsmel eller minutpolenta

1-2 spsk tomat- og nøddepålæg

En tsk hørfrøolie

Kog vand og mel til en tynd grød. Tilsæt tomat-pålæg og kog igennem. Juster evt. konsistensen med mere vand eller mel og kog igennem. Lad det køle lidt af, og rør olien i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: