Blåbærmuffins med citron
De her muffins er netop så tilpas luftig og dog svampet som en muffin skal være. Og så tager de kun 5 min at røre sammen
250 g mel
1½ tsk bagepulver
½ tsk fint salt
revet skal af en økologisk citron
150 g sukker
2½ dl sojamælk
75 ml. rapsolie
1 spsk citronsaft
200 g blåbær, gerne frosne
Indstil ovnen til 200 grader. Smør muffinsformene. Bland de tørre ingredienser og de våde hver for sig, inden du hælder de tørre i de våde. Rør hurtigt sammen. Vend bærrene forsigtigt i. Hæld i formene og i ovnen 20-25 min. De må godt tage en anelse farve, men skal ikke være brune.
Reklamer
19 juni, 2009 kl. 9:48 pm |
[…] hvor jeg har fundet rigtig mange gode opskrifter. På den sidstenævnte blog har jeg også fundet en opskrift på verdens bedste blåbærmuffins – den er supernem og megahurtig. Det tager faktisk kun lige 5 minutter at lave sådan en omgang […]
12 juni, 2010 kl. 3:40 pm |
lækker opskrift??
24 oktober, 2010 kl. 1:10 pm |
Virkelig go’ opskrift, men også god med hinbær!
15 april, 2012 kl. 12:40 pm |
altid et hit hos os 😀
24 april, 2012 kl. 5:10 pm |
hvor mange blir der ud af denne opskrift?
29 april, 2014 kl. 8:35 pm |
jeg fik 12 muffins ud af denne opskrift 🙂