De her ruller er inspireret af en opskrift fra Vegan With a Vengance. Men har skiftet rigtig meget karakter på grund af hvad jeg havde og især ikke havde i skabene. Jeg har slumpet mig frem, men nedenfor er et godt bud på en ingrediensliste:
2 ark risdej til forårsruller (mange grønthandlere har dem på frys)
1 moden mango i tynde stænger
½ skrællet agurt, frøene fjernet og skåret i tynde stænger
En stor håndfuld finthakkede pistache-nødder
50 gram tynde nudler, kogt efter anvisninger på posen og skyllet kolde under hanen
Læg et ark dej på en ren overflade med en spids imod dig. Læg først et tyndt drys nødder, så en tot nudler, så 6-8 stave mango og lige så meget agurk. Fold den nederste spids op over fyldet, fold sidespidserne ind over og rul. Dyppes i en blanding af:
4 spsk æblecidereddike
4 spsk vand
2 spsk jordnøddesmør
1 tsk sukker
1 fed hvidløg, fint hakket
Skriv et svar