Ugens opskrifter

Uge 50

 

Denne uge er inspireret af en ny kogebog, jeg lige har fået fat i: The Mediterranean Vegan Kitchen. Her er retter fra hele middelhavsområdet, alle fulde af saft og smag.

Mandag: Crostini m Tomat og Kapers, Kikærter med persille, Blomkål med pasta

Tirsdag: Hvidløgsbruschetta, Minestrone

Onsdag: Tunesisk rødbedesalat, couscous, kikærtesauce, lav ekstra til torsdag

Torsdag: Persisk agurke-tomat-salat, pitabrød, oliven, kikærtesauce fra onsdag

Fredag: Kogt pasta med rørt med valnøddesauce og dampede grønne bønner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: